Nostetaan Kytkintä

Kytkin saa aikaan liikettä. Autossa sen tehtävänä on kytkeä ja irroittaa moottorin yhteys vetäviin pyöriin. Tietoliikenneverkoissa kytkin yhdistää pakettikytkentäisen verkon osia. Mutta mitä tekee pilvikytkin? Nimensä mukaisesti se yhdistää erilaisia palveluita nopeasti ja tehokkaasti ja automatisoi tietovirtoja erilaisten on-premise ja pilvipohjaisten palveluiden ja järjestelmien välillä.

Appelsiinin Kytkin -palvelu syntyi meidän tarpeestamme integroida taloushallinnon järjestelmiä. Räätälöidyn integroinnin sijasta päädyimme tarkastelemaan markkinaa ja etsimään uudentyyppisiä ratkaisuja. Puskaradio teki tehtävänsä ja päädyimme keskustelemaan integroinnin ammattilaisten Integroundin kanssa. Koska uskoimme, että myös muilla on samantyyppisiä haasteita päädyimme markkinatutkimuksen perusteella tekemään yhteistyötä. Tuotteistuksen tuloksena syntyi Kytkin -palvelu, joka yhdistää Appelsiinin asiakaspalvelun ja Integroundin palvelualustan lyömättömäksi kokonaisuudeksi.

Meidän tarpeemme: Nopea ja helppo taloushallinnon integraatio pilvestä

Kun Appelsiini Finland ja Elisa Links yhdistyivät vuodenvaihteessa, uudistui myös yritysten taloushallinto. Uudet kustannuspaikat ja niiden linkitys emoyhtiö Elisan järjestelmiin toteutettiin Integroundin pilvipohjaisella integraatioalustalla. Integraatio onnistui loistavasti: se poisti prosessiin liittyvän käsityön ja vähensi siten virheiden todennäköisyyttä. Lisäksi integraatio mahdollisti prosessin reaaliaikaisen seurannan.

Elisan taloushallinto perustuu SAP –toiminnanohjausjärjestelmään, johon Appelsiinin raportointijärjestelmä linkitettiin. Taloushallinnon prosessin haasteet liittyivät tiedon kriittisyyteen, oikea-aikaisuuteen ja datan määrään. Ne ratkaistiin automatisoimalla kirjanpitoaineiston käsittelyprosessi. Integrointialustan monitorointi- ja operointitoiminnallisuudet mahdollistavat prosessin reaaliaikaisen seurannan sekä mahdollisten poikkeustilanteiden hallinnan. Integround ratkaisu tuotti halutun lopputuloksen: prosessi nopeutui, virheet vähenivät ja käsityön kustannukset poistuivat käytännössä kokonaan.

Standardoituja ratkaisuja erilaisiin integrointitarpeisiin

Integroundin ja Appelsiinin yhdessä toteuttama Kytkin -palvelu perustuu standardoituihin integrointipalikoihin. Sen hyödyt ovat ylivoimainen nopeus, automaation avulla vähenevät inhimilliset virheet ja sitä kautta syntyvät kustannushyödyt. Kiinnostuitko? Jos allaoleva kuva herättää ajatuksia, niin nostetaan yhdessä Kytkintä helppoon ja vaivattomaan pilvipohjaiseen integraatioon.

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Teknologiat, Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: , , , ,