Mehukasta Naistenpäivää

ICT on toimialana mielenkiintoinen, nopeasti kehittyvä ja dynaaminen. Se haastaa niin näkijät kuin tekijätkin, sukupuolesta riippumatta. Naisten määrä toimialalla on kuitenkin toistaiseksi vähäinen, alle neljännes. Sitä korjaamaan on perustettu mm. Teknologiateollisuus Ry:n  Naisia ICT-alalle! -hanke. Sen puitteissa tuodaan esiin ICT-alan monipuolisia työmahdollisuuksia, esitellään kiinnostavia roolimalleja ja kannustetaan tyttöjä osallistumaan Rails Girls -ohjelmointileireille.

Naisena oleminen miesten maailmassa on taitolaji, toimialasta riippumatta. ICT -toimialaa kohta 20 vuotta naisnäkökulmasta katselleena totean saman kuin parikymppisenä teekkarinakin: Sukupuolella on merkitystä, mutta asenne ratkaisee. IT ei ole vain ”koodausta kopissa” vaan hauskaa ja haastavaa ongelmanratkaisua, yhdessä ideointia ja tekemistä. Appelsiinissa sitä tehdään hyvälllä fiiliksellä: Naisten ja miesten toimesta!

Appelsiini toivottaa mehukasta naistenpäivää kaikille naisille!

Töihin Appelsiiniin

Appelsiinissa naisten osuus henkilöstöstä on 20%. Etenemisen kannalta Appelsiini on naiselle hyvä paikka: päälliköistä ja esimiehistä peräti 36% on naisia. Lisää kuitenkin tarvitaan. Naistenpäivän kunniaksi toivoisimmekin lisää hakemuksia kyvykkäiltä naisilta. Katso avoimet työpaikat ja hae mukaan kasvavaan joukkoomme!

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Yleinen Merkitty: , , , , , ,