ATK-kisat Joensuussa

Vuosittaiset Taitaja ammattitaitokilpailut ovat tällä hetkellä käynnissä Joensuussa. Lyhyesti kyseessä on alle 20 vuotiaille ammatillisessa koulutuksessa oleville nuorille suunnattu kilpailu. Taitajakilpailut ovatkin luonteeltaan hyvin samantyyppiset kuin kansainväliset kilpailut kuten aiemmassa blogauksessa kävi ilmi. Appelsiinilta osallistuminen nuorten ammattilaisten kilpailuun on vahvaa ja tällä hetkellä paikalla on Daniel Mononen, Mika Vilpo ja Markus Lintuala. Daniel on vastannut tehtävistä Mikan avustaessa ja Markus on hoitanut yleisiä asioita sekä katselmoinut tehtävät.

Maanantai alkoi aiheeseen sopivalla tavalla lennolla OH-ATK:lla Helsinki-Vantaalta kohti Joensuuta.

Maanantaina eli valmistelupäivänä käytiin perillepääsyn jälkeen tuomareiden kanssa lävitse kilpailutehtävien muutokset esitehtävistä lopulliseen finaalitehtävään, sekä arvioinnit ja lukittiin lopulliset versiot. Kaikki tuomarit myös allekirjoittivat viralliset arviointirakenteen hyväksyntäpaperit ja ensimmäisen kilpailupäivän valmistelut olivat jo lähes valmiit. Appelsiinin ständi rakentui myös alueelle, josta kuvia lisää huomenna. Lajivastaava (henkilö, joka järjestää paikalle laitteet ja kisa-alueen) oli onneksi hankkinut lajialueelle ajastimella varustetun kahvinkeittimen, joten tiistaiaamuna meitä tietenkin odotti kuuma juuri keitetty kahvi.

Muuten kilpailut ovat tähän mennessä menneet hyvin ja kokonaisuutena ensimmäisen päivän kilpailutehtävä on ollut tarpeeksi haastava ainakin kilpailijoiden ilmeistä päätellen.

Pysy kuulolla, huomenna luvassa bloggaus tarkemmin kahdesta ensimmäisestä kilpailupäivästä.

Ensimmäisen päivän kilpailutehtäviin pystyt tutustumaan ICT-Academyn nettisivuilla.

Terkuin,

Daniel, Mika ja Markus

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa IT-Guru 2013, Pilvipalvelut, Teknologiat