Asiakastyytyväisyyskyselyiden satoa

Syksy tuo tullessaan mukanaan aina uutta, jotain mistä saadaan seuraaville pimeille kuukausille energiaa ja tarmoa.Tuttuun tapaan kesän lopulla elokuussa toteutamme asiakkaidemme päättäjille asiakastyytyväisyyskyselyn. Innovatiivisena yrityksenä halusimme tehdä kuitenkin jotain erilaista ja uudistunutta. Siksi päätimme poiketa normaalista webbilomakkeiden lähettelystä ja tapasimme osaa asiakkaistamme kasvotusten. Saimme aikaiseksi aidon asiakasdialogin. Mahtavinta oli, että asiakkaamme ottivat meidät ilolla vastaan ja tapaaminen ja pienimuotoinen haastattelu herätti heissä positiivisen ja iloisen reaktion. Tapaamisten tuloksena saimme hienon sadon kehityskohteita. Kerätyn palautteen ansiosta pöydällämme on liuta erinomaisia kehityskohteita ja ideoita. Kehityskohteita viedään nyt eteenpäin napakasti ja suunnitelmallisesti. Aidosti edistämme tekemistämme ja aiomme vastata jatkossa entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Appelsiinissa meidän mottomme on ”korkean henkilöstötyytyväisyyden kautta korkeaan asiakastyytyväisyyteen”. Uskomme, että tyytyväisen asiakkaan takana on aina osaava ja innostunut henkilökunta. Tämä ilmeni tälläkin kertaa kerätyssä palautteessa, sillä ammattitaitoiset ja innokkaat tekijämme saivat jälleen kiitosta. Kiitoksia kuvastaa myös Appelsiinin sijoittuminen Microsoftin 50:n osaavimman kumppanin joukkoon, olimme hienosti sijalla 44. Haastattelumme paljastivat, että asiakkaistamme suurin osa suosittelisi meitä eteenpäin kollegoilleen & yhteistyökumppaneilleen, tästä kiitos kuuluu tekijöillemme.

Loistavan palautteen innoittamana päätimme, että kasvotusten tehtävät asiakashaastattelut tulivat meille Appelsiinin jäädäkseen.

Innokasta ja energistä syksyä! Pidetään yhteyttä.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Yleinen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>