Sadonkorjuuaika

Kesä on kasvun aikaa ja syksyllä korjataan satoa tehdystä työstä. Aurinko, valo ja lämpö tekivät tehtävänsä tänäkin vuonna ja toimisto on täyttynyt auringossa kasvaneista appelsiineista, jotka ovat innolla tarttuneet syksyn haasteisin.

Innovaatio ja osaaminen kasvun moottorina

Syksyllä on myös aika muokata maata uusille asioille ja asettaa tavoitteita uusille kehityshankkeille. Kesän uudet tuotteet Respa ja Povari ovat herättäneet ansaittua huomiota, samoin NCC:lle toteuttamamme rakennustyömaan laadunvalvontasovellus.

Vaikka uudet tuotteet ovat tärkeitä on Appelsiinin kasvun ytimessä korkea osaaminen ja asiakastyytyväisyys. Edellisessä blogissa hehkutimme sijoittumistamme Microsoftin 50 osaavimman kumppanin joukkoon. Olemme siitä (syystäkin) ylpeitä. Mieltä lämmittää myös kesän korvalla ilmestynyt Marketvision Suomen IT-palvelumarkkinakatsaus, jossa olemme ensimmäistä kertaa näkyvissä ”omalla nimellämme”. Pienestä alkanut Appelsiini on siis kasvanut menestyksekkäästi, ja näillä eväillä kasvu jatkuu varmasti reippaana jatkossakin.

Slide1

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Yleinen