Tervetuloa Viikon vinkki -palveluun

Tervetuloa Appelsiinin Viikon vinkki –palvelun pariin!

Viikon vinkki on Appelsiinin uusi palvelu, jolla pyrimme tuomaan iloa ja fiilistä jokaisen arkeen. Toivomme, että vinkkien kautta mahdollisimman moni saa arkeen helpotusta ja uutta vauhtia. Tavoitteena on auttaa lukijoita parempaan tuottavuuteen modernia tekniikkaa ja toimintatapoja hyödyntämällä.

Lumia-kimara 1 aloittaa vinkkien sarjan, joka esittelee uusia ominaisuuksia, neuvoo parhaat tekniikat ja paljastaa kätevät oikopolut sujuvaan työskentelyyn. Uusi vinkki tarjoillaan joka maanantai klo 7.00 vuoden ympäri, pois lukien kesäkauden kuumin lomajakso.

Tavoitteena on, että ajan saatossa kunkin puhelimeen muodostuu arvokas tietopankki, josta voi nopeasti löytää oikean tekniikan ja ominaisuuden juuri meneillään olevaan tehtävään.

Aiheina ovat Office 2013, Nokia Lumia / Windows Phone 8, Windows 8.1, Toimisto 365, Lync, OneNote ja Visio. Ja lisää aiheita saa ehdottaa! Vinkit näkyvät nettisivuillamme (http://blog.appelsiini.fi), mutta kätevin tapa käyttää ja lukea on asentaa Appelsiini Media –mobiilisovellus Windows Kaupasta (tulee saataville ensi viikolla).

Vielä vinkkejä ei voi suodattaa aiheen ja tyypin mukaan, mutta tutkimme paraikaa mahdollisuutta lisätä tämä ominaisuus tulevissa päivityksissä.

Tervetuloa mukaan, toivottavasti vinkit antavat vauhtia ja iloa arkeen!

T. Timo

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Excel, IT-ammattilaiset, IT-päättäjät, Kehittäjät, Lync, OldBlog, OneNote, Outlook, PowerPoint, Toimisto 365, Viikon Vinkki, Vinkit, Visio, Windows 8.1, Windows Phone / Lumia, Word Merkitty: , , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>