Innostusta ilmassa

Vuoden alku on innostavaa aikaa. Vanhan vuoden tavoitteet on saavutettu ja on jälleen tilaa uudelle tekemiselle. Moni tekee uudenvuoden lupauksia, ja joku jopa onnistuu. Onnistumisen edellytyksenä on tavoitteiden realistisuus suhteessa pohjan josta ponnistetaan. Himoliikkujana minun on helppo löytää esimerkkejä urheluharrastuksen aloittamisesta. Matka sohvaperunasta maratoonariksi on mahdollinen, mutta vain siten, että juoksukunnon rakentaminen aloitetaan peruskunnon kohentamisella. Kun peruskunto on kohdallaan, voidaan pyrkiä entistä parempiin tuloksiin ja asettaa yhä kovempia tavoitteita.

Appelsiini kasvaa hedelmällisestä maaperästä

Tavoitteita asetettaessa on siis hyvä katsoa myös taaksepäin. Alla oleva video kertoo Appelsiinin tarinan uudella tavalla. Se on tehty tuorein silmin: tekijä on 15-vuotias TET-harjoittelijamme Ella kahden viikon työelämään tutustumisjakson aikana. Appelsiinin tapauksessa tulimme siihen tulokseen, että peruskunto on kohdillaan. On siis aika asettaa uusia tavoitteita ja tehdä asioita yhä paremmin ja asiakaslähtöisemmin. Sanalla sanoen oikein.

Kasvu jatkuu

Tuoreus on Appelsiinille kunnia-asia. Viime vuosi oli menestyksekäs ja saimme paljon aikaan. Voitimme uusia asiakkaita, liikevaihto ja työntekijämäärä kasvoivat reippaasti ja asiakastyytyväisyys, josta Appelsiini tunnetaan, pysyi erinomaisella tasolla. Kasvun vauhdittamiseksi uudistimme brändi-ilmeemme, toimme markkinaan uusia tuotteita ja uudistimme organisaatiotamme. Kaiken tämän teimme kunnioittaen Appelsiinin perinteitä, tavoitteenamme pitkäjänteinen kehitys ja asiakkaidemme tarpeen ymmärtäminen.

Peruskunto on siis kohdillaan ja tavoitteet korkealla: Seuraavassa blogissa niistä lisää!

 

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: , , ,