Ihan some

Jonkinlaisena uudenvuoden lupauksena itselleni päätin etsiä virtuaalisia pitkospuita, joiden turvin selviän paremmin some-suossa. Pitkospuina toimivat sivustot, joihin joku on sinun puolestasi kerännyt jäsennellysti juttuja ja linkkejä. Näitäkin sivustoja on tolkuttomasti, ja haaste onkin löytää niistä itselle parhaat.

Tätä etsintää jatkan edelleen, mutta yhden löydön jo tein. Tripwiremagazine.com on oman kuvauksensa mukaan suunnattu webbisuunnittelijoille ja –kehittäjille. Vaikka en ole noista kumpaakaan, löydän sivuston artikkeleista paljon mielenkiintoista, hauskaa ja hyödyllistä aineistoa.

Yksi hauska löytö tältä sivulta oli kuva, jossa hyödynnetään infografiikkaa selventämään eri some-työkalujen käyttötarkoitusta. Alkuperäinen kuva käytti kahvia (ja ihan ensimmäinen donitseja). Appelsiinilaisena vaihdoin esimerkiksi tietenkin appelsiinin.

Infografiikka on muuten jotain, mitä yritysten kannattaisi alkaa hyödyntää huomattavasti nykyistä enemmän viestinnässään, myös sisäisesti. Mutta siitä ehkä lisää joskus toiste.

Tässä siis välipalaksi lyhyt oppimäärä someen, ole hyvä.

P.S. Lista ei tietenkään ole täydellinen. Mitkä some-työkalut itse nostaisit listalle?

 

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: ,
2 comments on “Ihan some
  1. 21.1.2014 klo 16:47 Andreas Lindlöf sanoi:

    Pääfokus ehkä toisaalta mutta sisältää some puolen: HeiaHeia – Näin tein tilaa vatsassa uusille Appelsiinille. 🙂

  2. 26.1.2014 klo 9:08 Jarkko Kinnunen sanoi:

    Hauska kestämätön näkemys sosiaalisesta mediasta, appelsiinit loppuvat ennen pitkää. Kaikki kanavat käyttävät hedelmiä ja kukaan ei viljele, eikä kasvata uusia appelsiineja. Ilmainen ei motivoi mieltä ja saa arvon unohtumaan, kunnioituksen kasvualusta kateissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>