Pilvee, pilvee, pilvee

Nyt se on ulkona: Elisa Pilvi sovelluskauppa, jota olemme Appelsiinissa puuhastelleet viime kuukausien ajan. Olemme ylpeitä lopputuloksesta, ja syystäkin: olemme tuoneet ensimmäisenä Suomessa joukon sovelluksia yhteen paikkaan, josta niiden ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Oheinen video kertoo mitä pilvipalveluiden brokeroinnilla tarkoitetaan ja johdattelee ostoksille Elisa Pilvi -sovelluskauppaan.

Pilvibrokerista on hyötyä kaikenkokoisille organisaatioille

On kiva viimeinkin puhua brokeroinnista suoraan, ja kertoa mitä olemme viime viikkoina ja kuukausina saaneet aikaan. Muutamassa blogissani olen jo aihetta hiukan sivunnutkin, mutta koska kysymyksessä on uusi asia, pieni toisto ei liene pahitteeksi. Pilvibrokerin käyttö hyödyttää organisaatioita monin tavoin. Hyötyihin kuuluvat nopeampi ja sujuvampi käyttöönotto, sovellusten toimivuuden todentaminen ja säästöt kokonaiskustannuksissa. Lisäksi broker helpottaa sisäisen IT:n työtä huolehtimalla sovellusten palveluhallinnasta, sovellusten sovittamisessa organisaation tarpeisiin ja erilaisten sovellusten teknisestä integraatosta.

Eikä siinä vielä kaikki: Lisää on tulossa

Tänään julkaisimme Elisa Pilvi sovelluskaupan ensimmäisen version. Työ ei kuitenkaan tähän lopu, tulevina viikkoina keskitymme erityisesti käyttökokemuksen merkittävään parantamiseen. Myös sovellusvalikoima päivittyy lähiviikkoina ja kuukausina, keskusteluja  suomalaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa on käynnissä monella rintamalla. Niitä käydään erittäin positiivisessa hengessä: Appelsiinin osaaminen, tekemisen meninki ja loistava asiakaspalvelu yhdistettynä Elisan asiakaskuntaan ja markkinointi- ja myyntikoneistoon tekee meistä  houkuttelevan kumppanin kaikenkokoisille pilvipalveluiden tarjoajille ja yrityksille.

Käy katsomassa: Valikoima on aina tuore ja uutuuksia on tulossa ”pilvin pimein”.

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Teknologiat, Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: , , , , ,