Lumia: navigoi kaverille kätevästi

Tällä viikolla kirjoittajavieraana on Vesa Ekholm Appelsiinin Käyttöpalveluista. Vesa kertoo, miten voit hyödyntää Lumian käyttäjätietoja ja navigoida kätevästi suoraan pihaan. – Timo

Kesälomalla voi hyvinkin tulla tilanne eteen, että reitti sukulaiselle tai ystävälle ei olekaan täysin muistissa. Kuten tunnettua, tässä ongelmassa Lumia-käyttäjiä auttaa Here Drive+ -sovellus; syötä osoite ja navigoi perille. Aika helppoa, eikö?

Tiesitkö, että tämän voi tehdä kenties vieläkin joustavammin suoraan Ihmiset-sovelluksen kautta, jos yhteystiedolle vain on talletettu osoitetiedot?

Navigointi suoraan yhteystiedoista

  1. Avaa Ihmiset-sovellus ja valitse henkilö, jonka luokse haluat suunnistaa.
  2. Napauta osoite-kenttää, jolloin Kartat-sovellus käynnistyy.
  3. Napauta Reittiohjeet-painiketta.
  4. Lähtöpisteenä on oletusarvoisesti nykyinen sijaintisi ja Määränpääksi tarjotaan yhteystietosi osoitetta. Napauta nuolinäppäintä jatkaaksesi eteenpäin.
  5. Valitse Ääninavigointi käynnistääksesi Here Drive+ -sovelluksen ja kesälomamatkasi ystävän luokse voi alkaa.

– Vesa

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, OldBlog, Viikon Vinkki, Vinkit, Windows Phone / Lumia Merkitty: , , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>