Lumia: ohjevideoilla Windows Phone 8.1 –ominaisuudet haltuun

Haluatko saada enemmän irti Windows Phone –puhelimestasi? Mietitkö, miten hyödyntää parhaalla tavalla Lumia Cyan –päivityksen mukana tuleva Windows Phone 8.1 ja sen uudet ominaisuudet? Oletko kenties siirtymässä iPhonesta tai Androidista Windows Phoneen?

Uudet lyhytvideot Windows Phonen saloihin

Microsoft on juuri julkaissut uuden sivuston, jossa voit tutustua Windows Phone –toimintoihin helposti lyhytvideoilla. Ohjevideot löytyvät täältä:

http://emulator.nokia.com/desktop/#/

Mukana on luonnollisesti uuden WP 8.1 -päivityksen mukanaan tuomat uutuudet kuten:

  • Aloitusnäytön taustakuva ja läpinäkyvät ruudut
  • Ilmoitus- / toimintokeskus (Action Center)
  • Pyyhkäisynäppäimistö nopeampaan ja mukavampaan kirjoittamiseen
  • Parempi dataseuranta
  • Cortana-virtuaaliassistentti (puheohjaus), tulee Suomeen ja suomeksi vuonna 2015

Videoissa näytetään myös, miten iPhone- tai Android-puhelimesta Windows Phoneen siirtyvä voi siirtää kuvat ja muun sisällön uuteen Windows Phone –puhelimeen.

Kannattaa käydä videotarjonta läpi ja varmistaa, että Lumian monipuoliset ominaisuudet ovat hyötykäytössä ja saat kaiken irti älypuhelimestasi.

Lumia Cyan –päivitys tulossa

Lumia Cyan –päivitys tuo uudistuneen Windows Phone 8.1 –käyttöjärjestelmän ja viimeisimmät Lumia-kohtaiset päivitykset kaikkiin Windows Phone 8 –puhelimiin (520, 620, 625, 720, 820, 920, 925, 1020, 1320, 1520). Lumia 925- ja Lumia 625 –mallit ovat sen jo saaneet ja muille malleille se saapuu näinä viikkoina.

Täältä voit lukea uuden WP 8.1 –version lukuisista uudistuksista. Lumia Cyan Update –sivustolta voit seurata, milloin päivitys on tulossa eri Lumia-malleille. Tässä tämän hetken tilanne:

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, OldBlog, Teknologiat, Windows Phone / Lumia Merkitty: , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>