Jäähyväiset Appelsiinille

Syksy on tullut, haluammepa tai emme. Loistavan kesän jälkeen fiilis on kaksijakoinen. Aurinkoiset päivät ja leppoisa lomailu ovat vaihtuneet tai vaihtumassa pitkiin työpäiviin. Ne ovat parhaimmillaan uuden oppimista ja asioiden kehittämistä, uusia asiakkaita ja tilanteita. Ja pahimmillaan niitä jotka käynnistyvät aamukiukuttelulla kotona ja jatkuvat asiakkaiden ja tylkavereiden valituksella. Se on (työ)elämää. Siihen kuuluu olennaisena osana muutos ja sen johtaminen. Teknologia, tuotteet, palvelut, ihmiset ja tilanteet ”elävät” koko ajan. Muuttuvissa tilanteissa on tärkeää rakentaa positiivinen kulttuuri, jossa yksilöitä kannustetaan ja vahvuuksille annetaan tilaa, kulttuuri jossa valta ja vastuu kohtaavat.

elisapilvi-blog-joggler_2

Appelsiinin huipputiimi

Appelsiinin huipputiimi nojaa vahvasti positiiviseen kulttuuriin ja fiilikseen. Johtajat eivät ”pönötä” vaan asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Asiantuntijoita arvostetaan ja jokaisen erityisosaaminen otetaan huomioon. Osaamista myös kehitetään systemaattisesti. Annetaan tilaa temmeltää, rajat tuntien. Huipputiimissä mokaamista ei pelätä, koska tiedetään, että virheitä sattuu meistä parhaimmillekin. Myös tavoitteet asetetaan oikein: Valmis ei ole sama asia kuin täydellinen. Harva nimittäin sitä on.

Kiitos Appelsiini

Olen parin viime vuoden aikana kirjoittanut blogin jos toisenkin. Niissä olen pohtinut johtamista, palvelukehitystä ja  eri tekijöiden vaikutusta yrityksen menestykseen. Aiheiden kirjo kattaa niin strategian, innovaation kuin pilvipalveluiden kehityksenkin. Aiheiden löytäminen on Appelsiinissa ollut helppoa, olen vain tarttunut haasteisiin joita on tullut eteen matkan varrella. On ollut ilo ja kunnia olla mukana tekemässä asioita uudella tavalla. Jos kuitenkin viimeisen kahden vuoden projekteista pitää valita yksi joka on yli muiden se on ehdottomasti Elisa Pilvi sovelluskauppa. Uudenlaisen liiketoimintamallin luominen, kumppaneiden rekrytointi sekä käyttökokemuksen suunnittelu ja toteutus yhdessä huipputiimin kanssa on ollut uskomattoman hieno kokemus. Kiitos, että olen saanut olla mukana luomassa ihan uudenlaista liiketoimintaa Suomeen.

Muutos on kuitenkin välttämätöntä, myös henkilökohtaisesti. Ja vaikka jäähyväisten sanominen on vaikeaa, on aika siirtyä eteenpäin. Appelsiinista minulle jää loistavia muistoja ja lukuisia ystäviä, appelsiinilaisia ja kumppaneita. Olen oppinut paljon, ja saanut vielä enemmän. Teitä tulee ikävä!

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Yleinen