Yammer tuli Appelsiiniin

Meillä Appelsiinissa otettiin tänä vuonna uusi intra käyttöön. Uuden intran myötä aloimme miettiä muitakin viestinnän työkaluja, mitä tarvitsemme ja mihin tarkoitukseen. Meiltä tuntui puuttuvan väline, jonka kautta pystyisimme keskustelemaan ja jakamaan ideoita ja vinkkejä kaikkien appelsiinilaisten välillä, paikasta ja ajasta riippumatta. Tärkeää meille oli löytää väline, jonka myötä keskustelusta saataisiin kaksisuuntaisia, eihän nykypäivän IT-talossa enää keskustella meilin välityksellä. Näin ollen päädyimme ottamaan sosiaalisen viestinnän työkaluksi Yammerin.

Yammer otettiin innokkaasti käyttöön. Suurin osa meistä on jo luonut profiilin Yammeriin ja tehnyt jo ensimmäisen postauksensa, vaikka se on ollut vasta hetken käytössä. Mistään työkalusta ei ole hyötyä, jos sitä ei tarpeeksi laajasti käytetä.

yammer-blogpost

Mihin sitten käytämme Yammeria?

Yammeria meillä käytetään moneenkin, ensinnäkin tiedon jakamiseen. Markkinointi on toki innokkaana jakamassa siellä tietoa, mutta Yammerin paras puoli on juuri se, että vaikka kesäharjoittelija voi siellä jakaa mielenkiintoisen linkin tai kertoa kaikille loistavan ideansa.

Tiedäthän myös tilanteen, kun tarvitset apua työhösi liittyvässä asiassa, mutta et tiedä mistä lähteä tietoa etsimään? Yammerista löytyy tähänkin vastaus, sillä lähes 400 appelsiinilaisesta varmasti löytyy joku, joka osaa auttaa.

Yammer saa myös aikaan aitoa keskustelua. Appelsiinin Yammeriin on luotu monia erilaisia ryhmiä, joissa keskustellaan juuri kyseisestä aiheesta, oli kyseessä sitten kalastus tai koodaus.

Uskon vahvasti myös, että Yammer tulee lisäämään positiivista fiilistämme ja antaa mahdollisuuden jutella senkin työtoverin kanssa, jota et ehkä koskaan ole edes tavannut. Mikä parasta, nyt tiedon liikkumista ei voi enää estää.

Lanseerasimme käyttöönoton osana lisäksi uuden roolin: Yammer-mestari. Meillä on talossa kaksi aktiivista Yammer-mestaria, jotka oman työnsä ohella pitävät huolen keskusteluiden asiallisuudesta sekä aktiivisesta käytöstä.
Odotamme innolla mitä kaikkea tulemme samaan Yammerista irti, alku on ollut todella positiivinen.

Syksyä innokkaasti odotellen!

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Ihmiset, Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>