Elisan muskelit ja Appelsiinin ketteryys – yhdessä enemmän

Appelsiini on kasvanut voimakkaasti koko sen 15 vuotisen historian ajan. Lisävahvistusta ja uusia muskeleita saimme toimintaamme vuonna 2010, kun Appelsiinista tuli Elisan tytäryhtiö. Aiemmasta puhtaasti Uudellamaalla operoineesta yhtiöstä on kasvanut vuosien mittaan yritys, joka palvelee satoja asiakasorganisaatioita ympäri Suomea. Korkea asiakastyytyväisyys sekä asiakaslähtöinen toiminta on ollut aina työmme keskipisteenä ja palvelutarjoomamme on laajentunut kattamaan yhä pidemmälle tuotteistettuja IT-palveluita perinteisten infrapalvelujen lisäksi.

Positiivinen kehitys ja yhteinen tarjooma näkyy myös ICT-markkinassa. Juuri julkaistu Aaran imagotutkimus Suomen IT-yrityksistä kertoi, että yrityspäättäjät kokivat Appelsiinin ja Elisan kasvattavan eniten markkinaosuutta ja olevan kehittyvin kumppani IT-markkinassa. Yhteinen ja positiivinen tekeminen näkyy siis myös ulospäin.

Splash_logo

Uudistumisen ja yhtenäisyyden tukemiseksi päivitämme nyt brändiämme ja ilmettämme. Uusi ilme kokoaa yhteen kaikkien Elisan brändien parhaat puolet. Ilme on dynaaminen ja raikas, kuten on toimintammekin. Merkittävä etu asiakkaille on selkeys ja entistä positiivisempi asiakaskokemus. Selvyyden vuoksi myös kutsumme itseämme nyt Elisa Appelsiiniksi ja brändimme on selkeästi Elisan palvelubrändi. Tavoitat meidät edelleen nykyisten tuttujen yhteyshenkilöiden ja asiointikanavien kautta.

On ollut melkoisen etuoikeutettua työskennellä brändin uudistamisprojektissa. Olemme  vuosien ajan yhdistäneet Appelsiinin ketteryyden ja joustavuuden sekä Elisan verkoston ja kattavan tarjooman. Uskon, että voimme tarjota jatkossakin asiakkaillemme markkinoiden laajimman ja edistyksellisimmän palvelu- ja ratkaisuvalikoiman, nyt vielä sitä paremmin kuvaavalla uudistuneella yhtenäisellä ilmeellä.

Olemme itse innoissamme uudistuksesta, se on taas yksi askel eteenpäin. Toivomme, että ilo ja yhdessä tekemisen fiilis heijastuu myös ulospäin!

 

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Trendit ja innovaatiot, Yleinen Merkitty: ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>