Windows 10:n uusi esiversio (10049) tuo Spartan-selaimen

Microsoft on eilen julkaissut Windows 10:n uuden esiversion (build 10049), jossa on mukana kauan odotettu Spartan-selain. Päivitys on paraikaa jakelussa Fast-ringissä oleville Windows Insider –käyttäjille. Päivitys tapahtuu Windows Updaten kautta kuten aiemminkin.

Vaikka Microsoft kertoi nopeuttavansa päivityssykliä, nyt julkaistu esiversio on hienoinen yllätys. Onhan edellisestä 10041-esiversion julkaisusta kulunut tuskin kahta viikkoa.

Mikäli olet valinnut Windows 10:n päivitysnopeudeksi Slow, 10049-päivitys saapuu vähän myöhemmin (ja sisältänee vähemmän bugeja). ISO-tiedostoa ei ole vielä saatavilla vaan se julkaistaan samaan aikaan Slow-ringin päivityksen kanssa.

Tässä Windows-blogin artikkeli uuden 10049-buildin julkaisusta:
http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/03/30/windows-10-technical-preview-build-10049-now-available/

Kommentit tervetulleita

Mitä mieltä olet uudesta selaimesta? Lunastaako Spartan lupauksia ja tuoko se paremman käyttökokemuksen?

Kaikki kommentit aiheeseen ja artikkeliin liittyen ovat tervetulleita. Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Teknologiat Merkitty: , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>