Windows 10: uusi esiversio (Build 10052) julkaistu Lumia-puhelimille

Jos olet valjastanut Lumia-puhelimen Windows 10 –testikäyttöön, nyt kannattaa tarkistaa päivitysten saatavuus. Microsoft julkaisi eilen illalla pienen, lähinnä bugikorjauksia sisältävän päivityksen Insider Fast –ringissä mukana olijoille.

Windows 10 Technical Preview Build 10052 – mitä uutta?

Päivityksessä ei ole uusia ominaisuuksia, mutta sisältää koko joukon korjauksia edellisen version ongelmiin ja puutteisiin:

  • Lentotilan voi nyt laittaa päälle.
  • Datayhteyden voi laittaa pois päältä.
  • MMS-asetukset eivät enää häviä, jos päivittää 9941-versiosta.
  • Nyt muille kielille voi asentaa näppäimistöasetteluja.
  • Tilanne, jossa Camera-sovelluksen etsin toimii väärin muutamilla laitteilla (kuten Lumia 1020), on korjattu.
  • Lumia 520 –mallin käyttäjät voivat taas ladata Windows 10 –esiversion. Hetken aikaa oli tilanne, jossa Lumia 520 –mallia ei voinut palauttaa Windows 10 –asennuksen jälkeen Windows Phone 8.1 –tasolle.

Tässä Lumia 1520 –mallin Tietoja-ikkunan versionumerot ennen ja jälkeen päivityksen (ja nyt huomaan, että edelliseen versioon oli jäänyt 930:n nimi J):

Jos et ole vielä mukana ja haluat liittyä Windows 10 –testiohjelmaan, voit tehdä sen osoitteessa https://insider.windows.com/

Tässä aiemmin julkaisemani Windows 10 –artikkelit (vanhimmasta uusimpaan):

Muistathan käyttää Windows Feedback –sovellusta ja antaa palautetta Microsoftille!

Kommentit tervetulleita

Oletko jo liittynyt Windows 10:n testiohjelmaan? Mitä olet mieltä uudesta käyttöliittymästä ja uusista ominaisuuksista? Jaathan kokemuksesi muiden lukijoiden kanssa artikkelin kommentointiosiossa!

Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Teknologiat Merkitty: , , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>