Lumia: hyödynnä kontaktin historia-tietoja

Oletko huomannut, että Ihmiset-sovelluksen kontaktitiedoista löytyy kunkin henkilön viestihistoria? Eli jos haluat nopeasti tsekata, mitä puheluita ja viestejä on vaihdettu puolin toisin, voit nähdä sen ao. henkilön Historia-välilehdeltä.

Tässä viimeisimmät viestit ja puhelut Vesan kanssa:

Oletuksena Historia-välilehti näyttää puhelut, tekstiviestit ja kalenterivaraukset tämän ja viime kuun osalta. Mielenkiintoista kyllä, se ei näytä sähköpostiviestejä ennen kuin näytön alareunassa napauttaa Lisää –painiketta…

Näytä lisää –ikkunassa voi hakea lisää puheluita / viestejä tai sähköposteja kaikista puhelimeen lisätyistä tileistä:

Kun valitsen Appelsiinin, saan näkyviin työsähköpostit omana listanaan seuraavasti:

Huomaa, että sähköpostien listauksessa näytetään myös tallennetut Lync-/Skype for Business –keskustelut. Voit suodattaa listaa alareunan Tarkenna-painikkeella…

joka antaa valita ajanjakson ja etsittävät kansiot:

En käytä tätä ominaisuutta päivittäin, mutta välillä tulee tarve katsoa, mitä viestinvaihtoa on ollut ja milloin. Aiempaa puhelua napauttamalla voi suoraan soittaa, ja viestiä napauttamalla saa avattua ao. henkilön kanssa käydyn viestiketjun.

Kannattaa pitää tämä ominaisuus mielessä kun seuraavaksi pohdit, mitä on kaverin kanssa viimeksi sovittu tai puhuttu.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit aiheeseen ja artikkeliin liittyen ovat tervetulleita. Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Viikon Vinkki, Vinkit, Windows Phone / Lumia Merkitty: , , , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>