Näin otat käyttöön ilmaisen Office 365 –tilauksen Lumia 640 –puhelimella

Lumia 640 on ollut myynnissä jo muutaman viikon ja torstaina sen isoveli Lumia 640 XL tuli myös myyntiin. 5,7 tuumaisen jätti-Lumian hinta Elisan yritysverkkokaupassa on paraikaa 181,50 euroa. Pienemmän, 5-tuumaisen Lumia 640:n saa hieman edullisemmin, 134,50 eurolla.


Kuva: Lumia 640 (Microsoft)

Hyödynnä ilmainen Office 365 Personal –tilaus

Lumia 640 on jo sinällään monipuolinen ja hinta-/laatu-suhteeltaan kilpailukykyinen älypuhelin. Puhelimen ostajana saat kuitenkin nyt myös lisäetua.

Microsoft tarjoaa Lumia 640/640 XL:n ostajalle kaupan päälle vuodeksi Office 365 Personal –paketin, jonka käyttäjänä voit:

  • Asentaa täysverisen ja automaattisesti päivittyvän Office-paketin PC:lle tai tabletille.
  • Tallentaa Office-tiedostot, valokuvat ja monet muut sisällöt OneDrive-pilveen, josta ne ovat aina saatavilla, ajasta ja paikasta riippumatta. Ja vieläpä monilla eri laitteilla.

OneDrive-pilvessä on tallennustilaa aina 1 teratavuun (1000 Gigatavua) saakka, joten voit huoletta taltioida tapahtumia sekä kuvin että videoin. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä.


Kuva: Lumian Office-sovellukset (Microsoft)

Voit aktivoida ilmaisen Office 365 Personal –tilauksen käyttöön näin:

  1. Avaa puhelimen Kauppa-sovellus ja lataa Office 365 Gift –sovellus.
  2. Asenna sovellus ja seuraa sovelluksen ohjeita.
  3. Sovellus tarkistaa, että laitteesi on oikeutettu tarjoukseen.

Kun tarjouksen aktivointi on suoritettu, Office-tilaus on heti käytettävissä.

Office 365 –tarjous päättyy 14.8.2015. Lisäksi Lumia 640 tai Lumia 640 XL tulee ostaa 30.6.2015 mennessä, jotta ilmaisen Office 365 Personal –tilauksen voi saada.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit aiheeseen ja artikkeliin liittyen ovat tervetulleita. Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Viikon Vinkki, Vinkit, Windows Phone / Lumia Merkitty: , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>