Windows 10 julkaistaan 29.7.2015

Microsoftin Joe Belfiore ilmoitti tänään Twitter-tilillään, että Windows 10 julkaistaan 29.7.2015. Aiemmin Microsoft ilmoitti julkaisevansa uuden Windowsin kesällä, joten täsmentynyt päivämäärä on linjassa aiemman tiedon kanssa.

Microsoft on aloittanut muistutusten lähettämisen Windows 7, 8 ja 8.1-käyttäjille, jotta he varaavat etukäteen ilmaisen päivityksen Windows 10:iin.

Windows 10 jaetaan ensin PC-laitteille ja puhelinversio tulee hieman sen jälkeen. Puhelinversion julkaisusta ei ole annettu tarkempaa tietoa, mutta arvelen sen saapuvan päivityksenä nykyisille Windows Phone –laitteille syys-/lokakuussa.

Microsoft julkaisi Windows-blogissaan Highlights-videon, jossa se esittelee uuden käyttöjärjestelmän keskeisiä ominaisuuksia.

Tässä videossa Joe Belfiore käy perusteellisemmin läpi Windows 10:n ominaisuuksia, käyttöliittymää ja uuden ekosysteemin mahdollisuuksia.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Teknologiat Merkitty: , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>