Microsoftin Surface Hub myyntiin syyskuussa

Microsoft on aiemmin kertonut, että se tuo tänä vuonna markkinoille uuden Surface Hub –konferenssi-järjestelmän. Kyseessä on Perceptive Pixel –näyttöjen seuraaja, jota ohjaa Windows 10 ja jonka odotetaan mullistavan suunnittelun, ideoinnin ja ryhmätyöskentelyn.


Kuva: Microsoft

Microsoftin ilmoituksen mukaan jättimäinen tabletti tulee myyntiin syyskuussa ja tilauksia aletaan ottaa vastaan heinäkuussa. Ja mikä parasta, Suomi on mukana ensimmäisessä aallossa.

55-tuumainen, Intelin Core i5 –prosessorilla ryyditetty Surface Hub maksaa 6 999 dollaria eli noin 6 200 euroa. Suurempi, 84-tuumainen ja Intelin Core i7 –prosessorilla vauhditettu versio maksaa 19 999 dollaria eli noin 17 800 euroa.


Kuva: Microsoft

Monipuolinen laite, tutut sovellukset

Surface Hub on jopa 84-tuumainen 4K-tabletti, joka on suunnattu yritysasiakkaille. Sen lisäksi, että se on täysiverinen Windows 10 –laite, se sisältää koko joukon sensoreita, kynätuen, NFC:n, kamerat ja mikrofonit.

Sisältöä voidaan tuottaa ja käsitellä tutuilla työkaluilla kuten Skype, Word, Excel, PowerPoint ja OneNote. Ja ryhmätyöskentely on todella huomioitu – Surface Hub tukee jopa 100 samanaikaista kosketusta.

Yhdessä koostettu materiaali voidaan edelleen jakaa sekä langattomasti että langallisesti. Ja toisaalta – kun materiaali on valmiiksi pilvessä – sitä ei tarvitse sen kummemmin jakaa. Riittää kun asianosaisilla on tarvittavat oikeudet sisältöön, esim. OneDrive for Business –tallennustilassa.

Katso tästä Surface Hubin esittelyvideo:

https://www.youtube.com/watch?v=FRLDRQePY1o

Windows 10 Mobilen uusi esiversio tulossa

Puhelinversion testauksessa mukana oleville kerrottakoon, että uusi Windows 10 Mobile –esiversio puhelimelle on tulossa jakoon aivan pian, luultavasti huomenna. Kannattaa siis tarkkailla uutisointia ja päivityksiä.

Jakoon tuleva versio on mitä ilmeisimmin 10136, jota Microsoft on viimeisen viikon ajan testannut ja viimeistellyt. Edellinen julkiseen jakoon tullut versio oli 10080, joten voimme odottaa paljon muutoksia ja selvästi parempaa vakautta & suorituskykyä.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit ovat tervetulleita. Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Aktiivikäyttäjät, Teknologiat Merkitty: , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>