Office Mobile ladattavissa, Office 2016 valmis syyskuussa

Windows 10 on nyt kaiken huomion keskipisteenä, mutta paljon muutakin tapahtuu. Microsoft ilmoitti eilen, että Windows 10 –tablettikäyttäjät voivat nyt ladata Office Mobile –sovellukset Windows Kaupasta.

Samalla Microsoft vahvisti, että Office 2016 – Office 2013:n seuraaja – valmistuu syyskuussa. Office 2016 on jo julkaistu Mac-käyttäjille.

Kuva: Word Mobile -sovellus

Office Mobile –sovellukset (Word, Excel, PowerPoint ja OneNote) on rakennettu kokonaan uudelleen kosketuskäyttöä silmällä pitäen. Mobile-versiot on tarkoitettu liikkuvalle käyttäjälle, joka pilvitallennusta hyödyntäen käyttää, muokkaa ja jakaa Office-dokumentteja kosketuskäyttölaitteella.

Käsittelin Office Mobile- ja Office 2016 –versioita hiljattain tässä artikkelissa. Huomaa, että nimet ovat matkan varrella muuttuneet (Office Universal –> Office Mobile, Office Desktop –> Office 2016).

Huomaa, että OneNote tulee Windows 10:n mukana ja siten vain Word, Excel- ja PowerPoint pitää ladata Windows Kaupasta.

Kun Windows 10 Mobile (käyttöjärjestelmän puhelinversio) julkaistaan hieman myöhemmin, samaiset Office Mobile –sovellukset ovat saatavissa myös siihen veloituksetta. Tai tulevat peräti esiasennettuna.

Kommentit tervetulleita

Kaikki kommentit ja kysymykset uuteen Officeen liittyen ovat tervetulleita. Jätäthän kommenttisi artikkelin kommentointiosioon.

Jos luet tätä Appelsiini Media –mobiilisovelluksella, niin siirrythän kommentoimaan osoitteeseen http://blog.appelsiini.fi/. Samoin videot näkyvät toistaiseksi vain selainta käyttämällä.

– Timo

PS. Onko käytössäsi Windows Phone 8 -puhelin? Olethan jo ladannut Appelsiini Media -sovelluksen Windows Kaupasta? Sillä voit kätevästi lukea viikon vinkit ja jakaa niitä myös kavereille. Samalla saat itsellesi taskukokoisen tietopankin, josta voi nopeasti löytää avun arjen tietoteknisiin haasteisiin.

Jaa tämä artikkeli:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Google+:ssa Jaa Pintrestissä Jaa LinkedIn:issä
Julkaistu kohteessa Teknologiat Merkitty: , , ,

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>